Bulgarije

Bulgarije is misschien niet onmiddellijk het eerste land waar je aan denkt om je fiscale druk te verminderen. Het land heeft dan ook niet hetzelfde sexy imago als Monaco of Zwitserland wanneer het gaan om je belastingdruk te verminderen. Maar geloof me het is een pak beter dan de gekende ‘tax havens’ zoals Monaco, Zwitserland, Andorra, Panama… Het is een volwaardige lidstaat van de Europese Unie, het is een veilig en politiek stabiel land.

Aantrekkelijk voor ondernemers, vermogenden en digital nomads

Naast het feit dat Bulgarije een overweldigende ongerepte natuur heeft, is er een bijzonder aantrekkelijk belastingtarief, met name 10% personenbelasting en/of 10% vennootschapsbelasting. De lonen zijn de laagste van de EU. Zoals je verder kunt lezen (zie hierna), is het land zowel aantrekkelijk voor ondernemers, vermogenden alsook voor digital nomads. Niet twijfelen, informeer je verder of contacteer ons op : info@relocation-planners.com.

Bulgarije voor digital nomads

Eén van de redenen waarom Bulgarije op de radar van locatie-onafhankelijke ondernemers is verschenen, is de lage belasting.

Lees meer

Bulgarije voor ondernemers

We hebben in Bulgarije een zeer aantrekkelijk en stabiel fiscaal stelsel. Het is niet iets tijdelijk, neen al decennia lang is er een flat tax van 10% voor bedrijven.

Lees meer

Bulgarije voor vermogenden

Bulgarije is niet alleen aantrekkelijk voor ondernemers ook voor vermogenden en renteniers is het een topper! Waarom?

Lees meer