Digital nomads die belastingen betalen zijn dommeriken

Waarover gaat dit boekje? Is dit het zoveelste boekje in de rij die het leven, van de digital nomad bewierookt. Iemand die zegt op drie maanden een ‘suitcase’ miljonair te zijn geworden? Neen! We gaan ook niet een lijstje geven van de beste steden voor de digital nomads, ook geen overzicht van de beste coffeecorners met snelle en vrije WIFI in Kuala Lumpur enz… Neen dit boekje gaat op een heel eenvoudige, correcte en praktische wijze uitleggen hoe je perfect legaal als digital nomad elke vorm van belasting kan vermijden. Of toch tenminste je belastingdruk perfect legaal met 80 tot 90% kan verminderen. Ik zit bijna 30 jaar in het vak heb 90 landen bereisd, en ben van nature bescheiden maar kan je verzekeren de informatie die je in mijn boekje leest is correct en ‘up to date’. Je zal er geen spijt van hebben!

15 EUR excl BTW Toevoegen aan winkelwagen

We gaan u ook geen op maat gesneden structuur verkopen want dit kan niet, ieder heeft zijn eigen verhaal. We gaan wel u de tools aanreiken, de spelregels uitleggen, hoe een overheid u tracht te belasten. Eens je de spelregels door hebt kan je de dans ontspringen op een legale manierDit is een boek over principes niet over tacktiek.

De 8.50 EUR voor dit boekje zal je in honderdvoud terug verdienen. Laat je niet leiden door zogenaamde zelfverklaarde experts die hun ervaring delen op het internet. Veel informatie is verouderd, onvolledig, onjuist of gelinkt met een specifieke casus. Veel leesgenot en zoals steeds welkom met al je vragen en opmerkingen op : info@relocation-planners.com.